computer hulp in Assen e.o * hulp op afstand * Hulp en begeleiding bij u thuis * gratis haal & breng service

Wie ben ik

Hallo

Ik ben Richard Rispens en ik ben de oprichter van PChulp-Assen.nl. Al meer dan 20 jaar ben ik bezig met computers en alles wat daar bij hoort. Ik ben begonnen met het repareren van computers en het oplossen van de frustraties die software en hardware kunnen veroorzaken. Van het één kwam het ander en ging het van computers repareren naar computers bouwen. Het begon met simpele computersystemen met luchtkoeling, daarna met simpele waterkoeling en nu zelfbouw waterkoeling.

Met veel plezier heb ik altijd mijn familie en vrienden geholpen met hun pc problemen met als gevolg dat andere mensen mij ook wisten te vinden. Graag zou ik nog meer mensen helpen.

Met PChulp-Assen.nl kan ik mijn netwerk vergroten en mensen computer ondersteuning aanbieden in deze snel ontwikkelende digitale maatschappij.

- januari 2018 -

Sluit Menu