computer hulp in Assen e.o * hulp op afstand * Hulp en begeleiding bij u thuis * gratis haal & breng service

Voorwaarden

No cure no pay

Bij no cure no pay spreekt men van een resultaatverplichting. Wordt een dienst of opdracht niet goed uitgevoerd binnen de vooraf afgesproken voorwaarden dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Annulering van afspraak

U kunt een afspraak annuleren, mits u dit tenminste één werkdag van tevoren doet. De annulering is kosteloos tenzij er al kosten zijn gemaakt, bijvoorbeeld omdat er speciaal producten zijn besteld om de reparatie uit te kunnen voeren.

Garantie
Voor nieuwe onderdelen geldt de wettelijke garantie van de fabrikant. Bij 2e hands onderdelen is in de meeste gevallen geen garantie van toepassing.

Op uitgevoerde reparaties zit een garantietermijn van 3 maanden.

Back-up bestanden

Onverwachte mankementen kunnen zich voordoen bij alle gebruiksvoorwerpen. Ook bij een virus, reparatie of herinstallatie van software kunnen gegevens verloren gaan. PChulp-Assen is niet aansprakelijk voor eventueel gegevensverlies. Om deze redenen is het aan te raden zelf zorg te dragen voor een back-up.

Haal- en brengservice

Woont u buiten Assen?  Voor alle aangeboden diensten geldt een kilometerheffing van € 0.19 p/km. Voor de voorwaarden kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Sluit Menu