Zelf een PC opbouwen / laten assembleren

Als u een nieuwe pc koopt kunt u ervoor kiezen om een kant-en-klare pc te kopen maar u kunt er ook zelf één samenstellen. Dit betekent dat u zelf kan kiezen welke onderdelen u in uw pc wilt hebben. Op deze manier kunt u de beste pc samenstellen voor uw situatie zonder dat u hierin concessies hoeft te doen en heeft u zelf controle over de kosten. 

Wat belangrijk is bij het samenstellen is waar u uw pc voor wilt gaan gebruiken. Hierbij heeft u de keuze uit diverse opties die allemaal weer andere specificaties hebben. Gebruikt u uw pc voor het monteren van video’s of het spelen van zware games dan heeft u een andere specificatie / samenstelling van onderdelen nodig dan wanneer u uw pc gebruikt voor internetten, het versturen van e-mails en het samenstellen van tekstdocumenten. Door rekening te houden met wat u met de pc wilt gaan doen kunt u de beste configuratie kiezen.

Wilt u advies, dan kunt u contact met mij opnemen en kan er samen met u gekeken worden naar de mogelijkheden. Ook kan ik de pc voor u assembleren.

Wilt u een stapje verder gaan en de pc zelf gaan bouwen dan kan ik u daar ook in adviseren / ondersteunen. 

Wilt u zich gaan wagen aan bijvoorbeeld AIO waterkoeling, custom waterkoeling en overclocking dan kan ik u hier mee helpen. Ook samen bouwen is een (leuke) optie.

Sluit Menu