Reparatie
computer / laptop

Start uw computer ineens niet meer op? Maakt uw computer vreemde geluiden? Wordt uw laptop veel te warm (gaat ie plotseling uit tijdens gebruik), Laadt de accu niet meer of krijgt u geen beeld meer? Dit en andere problemen zijn vaak het gevolg van een kapot onderdeel, kabelbreuk, slechte connectoren of ophoping van stof.   

Service aanbod:

  • Analyse en vervangen van kapotte onderdelen, kabels (Ik ga altijd op zoek naar beste prijs voor u met behoud van kwaliteit. Ook eventueel 2e hands)
  • Vervanging scherm (kabelconnectie) laptop
  • Stofvrij maken computer / laptop. Dit bestaat mits nodig uit:
  1. Het demonteren van uw laptop en het zorgvuldig stof- en vuilvrij maken van de interne componenten
  2. Het vervangen van de koelpasta, zodat hitte beter uit de laptop weggeleid wordt
  3. Het reinigen van het scherm, keyboard en de behuizing.
De 1e stap is het analyseren van het probleem. Deze 1e analyse is geheel gratis! Aan de hand van de analyse wordt er een stappenplan gemaakt. Kan de reparatie niet bij u thuis worden uitgevoerd dan kunt u gebruik maken van de haal & breng service. Binnen Assen is dit gratis. Reparaties nemen meestal 2 werkdagen in beslag. Is er meer tijd nodig dan wordt er contact met u opgenomen.
 
Voorafgaand aan reparaties wordt eerst met u besproken of de computer / laptop de reparatie nog waard is en waarom. Dit kan per systeem en per klant verschillen.
Sluit Menu