hulp op afstand

Heeft u softwarematige problemen waar u zelf niet uit komt? Dan kunt u gebruik maken van de  “hulp op afstand” service. Met deze service kan er snel en eenvoudig geholpen worden vanuit een andere locatie.

Hulp op afstand is uitermate geschikt voor heel veel softwarematige computerproblemen zoals:

  • Virussen en andere malware verwijderen
  • Email configureren
  • Uw systeem opschonen
  • Installeren en verwijderen van programma’s
  • Windows en andere programma’s op fouten controleren
  • Softwarematige controle van de status van uw computer

Vaak zijn er softwarematige computerproblemen die u hoofdpijn geven maar snel op te lossen zijn. Dit kan vaak via de telefoon. Maar in sommige gevallen is de situatie telefonisch niet goed in te schatten. Normaal kom ik dan bij u thuis om het op te lossen. Maar dit hoeft nu niet meer met  “hulp op afstand service” waarmee computerproblemen opgelost kunnen worden zonder bij u langs te komen. Dit scheelt tijd en kosten.

Hoe werkt het? Alvorens u gebruik kunt maken van deze service is het belangrijk dat u een internet verbinding heeft. Mocht u door technische redenen geen internet verbinding hebben dan is het niet mogelijk om u op afstand van dienst te kunnen zijn. Heeft u wel internet maar geen verbinding? Dan kunt u bellen. Ook is het belangrijk dat u telefonisch contact opneemt zodat u begeleid kunt worden tijdens de hulp op afstand.

Zodra we telefonisch contact hebben, verzoek ik u om via de knop -hulp programma- onder aan deze pagina een programma te downloaden van het internet. Dit is een klein programma genaamd “Anydesk” dat een beveiligde verbinding maakt met de computer van pchulp-assen.  Na dat het programma is gedownload kunt u op het icoontje dubbelklikken. Uiteraard wordt u hier telefonisch in begeleid. Nadat er verbinding is gelegd kan het probleem opgespoord en verholpen worden terwijl u meekijkt.

Nadat het probleem is opgelost kunt u het programma afsluiten waardoor de beveiligde verbinding weer wordt verbroken.

Sluit Menu